نقد و بررسی تخصصی محصول
Intel Core i7-9700 Processor Tray
واحد پردازنده مرکزی به عنوان یکی از اصلیترین و اساسیترین پردازشگرهای تشکیلدهنده ساختار یک رایانه شخصی به شمار رفته و عملکرد سیستم بدون وجود آن عملاً غیرممکن تلقی میشود، زیرا تمامی فرآیندهای واگذاری آدرسهای سختافزاری، محاسبات ریاضی و پردازشهای مختلف مستقیماً بر عهده قطعه مذکور بوده و لذا تهیه و خرید پردازنده مناسب در بهبود چشمگیر کارایی سیستم و فزونی پتانسیل نهایی بسیار تأثیرگذار میباشد، بنابراین گذشتن از کنار واحدی که عنوان قلب کامپیوتر را بر آن اطلاق کردهاند نباید با سهلانگاری صورت پذیرد.
پردازنده مرکزی Core i7-9700 نسخهای کاملاً عینی و یکسان با محصول Core i7-9700F به شمار میرود، با این تفاوت که مزیتهای خود را یک سطح افزایش داده و با بهرهمندی از تراشه شتابدهنده گرافیکی مجتمع، انعطافپذیری فراتری را برای مصرفکنندگان خود به ارمغان آورده است. مشخصات فنی عمومی و ویژگیهای قابل پشتیبانی توسط دو پردازشگر فوق به هیچ عنوان از تفاوتی نسبت به یکدیگر برخوردار نبوده و نسخهای مشابه محسوب میشوند. تعداد هشت هسته مرکزی و هشت رشته پردازشی وظیفه فراهم آوردن توان محاسباتی ریز پردازنده را بر عهده گرفته و با عمل در فرکانس مرجع 3 گیگاهرتز و افزایش آن به 4.7 گیگاهرتز در حالت بوست به اجرای دستورالعملهای مربوطه میپردازند.
دازنده مرکزی Core i7-9700F برخلاف نسخه یکسان خود از یک تراشه شتابدهنده گرافیکی UHD Graphics 630 نیز برخوردار بوده و نیاز به تهیه و خرید کارت گرافیک مجزا را رفع کرده است. پردازشگر گرافیکی مجتمع فوق قادر است تا در رفع نیازهای روزمره همچون تماشای فیلمهای ویدئویی، جستجوی شبکه گسترده وب، مطالعه و … مفید ظاهر شده و کارایی مناسبی را از خود به نمایش بگذارد، اما ضعفهای چشمگیر آن در حوزه گیمینگ و بازیهای رایانهای بهوضوح قابل مشاهده بوده و نیاز به تهیه و خرید کارت گرافیک مجزا بسیار احساس میشود.
پردازنده مرکزی مورد بحث به جایگاه سوکت LGA 1151 جهت نصب صحیح نیازمند بوده و بر پایه فناوری ساخت 14 نانومتر و معماری کافی لیک توسعه پیدا کرده است، بنابراین محصولی جدید و تازهنفس در نوع خود محسوب میشود. توان محاسباتی و پردازشی به ارمغان آورده شده توسط پردازشگر در حوزه گیمینگ قابل توجه بوده و تهیه و خرید آن جهت اجرای جدیدترین بازیهای رایانهای روز دنیا پیشنهاد میشود. از آنجایی که این محصول از عبارت K در عنوان خود برخوردار نبوده و در دسته پردازندههای مرکزی ضریب بسته یا به عبارتی دیگر قفل طبقهبندی میشود، امکان اورکلاک مستقیم آن امکانپذیر نبوده و این مهم باید توسط تغییر مقادیر FSB انجام پذیرد که مستعد ایجاد محدودیتهای بیشتر میباشد. در صورتی که اورکلاک برای شما از اهمیت بالایی برخوردار است، پیشنهاد میشود تا یکی از پردازشگرهای ضریب باز کمپانی اینتل را خریداری نمایید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.